2013-03-24 10:21:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - A türelem rózsát terem

Napi horoszkóp március 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma éppen azzal lehet a legnehezebb szót értenie, aki pedig a legközelebb áll az ön szívéhez. Akaratossággal semmire sem megy. A megértés, és a ráhangolódás segíthet. A lágy zenék szintén. Inkább a komoly, mint a könnyű, vagy a dzsessz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A kedvese joggal vetheti a szemére, hogy önt már csak a munkája érdekli. Ha a hétvégét is a számítógép mögött, a telefonnal a fülén tölti, akkor nem csodálkozhat azon, hogy a kedvese egyre távolabb kerül öntől. Másként is lehet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A hétvégén szinte tapintható a feszültség a környezetében. Egy kellemes baráti társaság, beszélgetés azonban sokat oldhat, javíthat a hangulatán. Tegyen róla, hogy jöjjenek önhöz. Vagy ön látogassa meg a legjobbakat!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ezen a hétvégén nagyon sok elmaradását lesz módja bepótolni. Az az ön személyétől függ elsősorban, hogy milyen téren. Meglátogathat egy régi barátot, vagy elmaradt munkáit viheti haza, esetleg végre befejezhet egy félbehagyott sakkpartit a gyerekével.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma váratlan hívást kaphat, aminek tilos lesz nemet mondania. Még ha fáradtnak is érzi magát, akkor is induljon neki. Az is előfordulhat, hogy nem szórakozni, hanem munkára hívják. Mondjon igent, nem fogja megbánni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A jelenlegi bolygóállások lényeges változásokat indítanak el az élete több területén is. Ez akár költözést is hozhat a közeljövőben, sőt, a fiatalabbak életébe akár gyermekáldást is. Az idősebbek családja is gyarapodhat – másképp.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Lelkisége szárnyal: magas rétegeket ostromolhat. Pillantása az egekig érhet, és egyben sokaknak segíthet is, hogy ők is önnel szárnyalhassanak. Rájön arra, amit mindig is tudott: a boldogság nem az állapotától függ. Hanem az értékelésétől.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Meg kellene tanulnia különbséget tenni a saját elképzelései és a valóság tényei között. Ha folyton mindenben rosszat lát, akkor a rossz valóban meg is jelenik hamarosan. Testet ölt, mint akit megidéztek. Hiszen ismeri a régi mondást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Jól teszi, ha ön is törődik azokkal az emberekkel, akik sok jót tettek önért. Még akkor is, ha pillanatnyilag haragban vannak, módja lehet rá, hogy kiegyenlítse a számlát. Vagy legalábbis csökkentse. Minden jócselekedete a javára válik.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Sok izgalomban lehet része mostanában. Alighanem ez a legjobb, ami csak történhet önnel. A béke, a nyugalom, most egyet jelentene a megrekedtséggel. Márpedig önnek változásra van szüksége. A fiatalok jót tesznek!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A türelem rózsát terem. Alighanem ez a legnehezebben megemészthető mondás, amit egy Vízöntőnek meg kell tanulnia. Az aprólékosság nem az ön erénye, most mégis erre kényszerülhet. Mert a tökéletességre viszont igénye van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai napon mintha irányíthatatlanná válnának a dolgok. A tárgyak kicsúsznak a kezéből, a megbeszélt dolgok nem úgy alakulnak, ahogy eltervezte. Mégis kisülhet az egészből valami jó is. Legyen nyitott, és élje meg az örömöt is!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: